Вдовиченко звинуватив правоохоронців у «викраденні» його грошей

2360 0

Ми у соцмережах:

Віктор Вдовиченко з підлеглими

Минулого тижня вдома та на роботі у начальника головного управління Держаної судової адміністрації у Рівненській області пройшли обшуки. З будинку п.Вдовиченка вилучили гроші та відеореєстратор.

Суму, яку вилучили, не повідомила ні поліція, ні сам Вдовиченко, який запевняє, що не знає, скільки коштів зберігав у хаті.

Проте сьогодні, зібравши своїх працівників та журналістів на прес-конференцію, п.Вдовиченко запевнив, що може пояснити походження всіх коштів і що сума їх становитиме точно менше, аніж за рік може заробити його сім’я.

Запевняв, що частина грошей – це зарплата, частина – збереження на весільний подарунок дітям, а решта – спадок після смерті матері.

Під час прес-конференції Вдовиченко заявив, що вже двічі телефонував на 102 і повідомляв, що правоохоронці незаконно вилучили у нього гроші.

Запевняв, що правоохоронці не пояснили, хоча він просив на камеру, що саме шукають, а після обшуку не захотіли звірити з ним купюри, вписані у протоколі, та ті, які винесли з хати. Також п.Вдовиченко був певен, що торбинка з грішки, вилученими як речовий доказ, була тоншою, аніж мала би бути насправді.

Пан Вдовиченко запевняв, що управління не вчинило жодного порушення, про які йдеться у кримінальному провадженні. А йдеться про розтрату державного майна.

Підозру у вчиненні злочину нікому не оголошено. Окрім п.Вдовиченка, обушки провели в офісі його дружини, а також на близько п’яти фірмах, які мають договори з управлінням на ремонти та обслуговування місцевих судів на Рівненщині.

Вчора Віктор Вдовиченко був на допиті у слідчого, проте давати покази відмовився, зазначивши, що запитання занадто загальні. Говорив лише про вилучені кошти.

Речник ГУ Нацполіції у Рівненській області Антон Крук прокоментував звинувачення Вдовиченка у сторону правоохоронців так:

- Будь-які слідчі дії фіксуються на відеокамеру, тому звинувачення у тому, що кошти вилучили незаконно, що їх поменшало і т.п., не відповідають дійсності. Щодо самих обшуків, то ми не розголошуємо дані досудового розслідування. Як тільки у справі буде оголошено про підозру, тоді зможемо розказати більше.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також