«Верес» хоче створити спільну команду з ліцеєм

809 0

Ми у соцмережах:

Микола Сидорчук та Олег Кучер нагороджують юних футболісток

Наявність жіночої команди з цього сезону є обов’язковою вимогою до клубів футбольної Прем’єр-ліги. Рівненський «Верес», який вже за місяць вийде на старт чемпіонату УПЛ, у пошуках жінок пішов до Костополя. Нагадаємо, там вже багато років грає у чемпіонаті України команда «Родина». Втім, єднатиметься «Верес» не з «Родиною», а з тамтешнім спортліцеєм, при якому діє відділення жіночого футболу.

Як розповів заступник обласної асоціації футболу Олег Кучер, який в асоціації відповідає за жіночий футбол, клуб та ліцей нині на фініші домовленостей. От-от вони мають підписати відповідну угоду про співпрацю. Назву створеної команди ще не узгодили, скоріше за все, вона називатиметься «Верес-Ліцей» або «Ліцей-Верес». Гратиме домашні матчі у Костополі. Тренуватимуть команду Микола Сидорчук та Олена Руда. Гратимуть у ній переважно молоді дівчата, які ще навчаються у ліцеї або нещодавно його закінчили.

Нагадаємо, ще однією вимогою до клубів УПЛ є команда U19. Її у «Вересі» очолив і нині формує Богдан Самардак. А от команда U21, як раніше, тепер не потрібна.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також