«Верес» один, а піаряться десятки

3000 0

Ми у соцмережах:

«Верес» один, а піаряться десятки

Зараз тільки лінивий не пише про те, що він всім серцем та душею вболіває за народний клуб «Верес». І не дивно, адже значно легше підтримувати команду, яка пройшла в УПЛ та показує гарні результати. Але де ж були усі ці люди, коли треба було відстоювати виділення коштів на реконструкцію стадіону чи виставлення на аукціон земельної ділянки для будівництва тренувальної бази «Вереса»?!

Нещодавно у багатьох ЗМІ депутат Рівненської міської ради Юрій Чаборай розповідав про шлях команди «Верес» та подальші перспективи розвитку команди. Могло скластися враження, що ледь не сам Чаборай стоїть у витоків народного клубу і захищає його честь на полі спортивному…



- Вже завтра в ефірі програми «Трек Ток» на Радіо Трек поговоримо про Народний Клуб "Верес" Рівне! Обговоримо, з чого починався шлях команди та які її подальші перспективи, - анонсував депутат від фракції «Слуга народу».

Але чи насправді Юрій Чаборай є таким ревним захисником інтересів «Вереса» не в інтерв’ю, а під час голосувань та обговорень в сесійній залі? Чи навпаки разом з фракцією «Слуга народу» намагається «завалити» те чи інше питання?! Бо ж насправді тільки лінивий не чув, які закиди робили представники фракції «Слуга народу» під час обговорення змін до бюджету Рівненської міської територіальної громади. А саме цим проектом рішення було передбачено виділення 50 мільйонів на реконструкцію стадіону «Авангард».

І не забули члени бюджетної комісії, як представник тих же «Слуг» Роман Яворський під час бюджетної комісії говорив про виділення субвенцій на фінансування реконструкції стадіону, але, на жаль, не зміг показати ЖОДНОГО підтверджуючого документу про те, що ці кошти реально надійшли.

Депутатка Олександра Коваленко під час голосування за бюджет, де включена стаття витрат на «Авангард» не голосувала за цей проект рішення.

А от коли мова зайшла за земельну ділянку під тренувальну базу для «Вереса», то тут відразу стає зрозуміло, що практично вся фракція продемонстувала «підтримку» футбольного клубу. Тут вже всі, крім Яворського завалили голосування, сподіваючись, що голосів не вистачить.

Жодних упереджених суджень – просто поіменне голосування «Слуг» на підтримку виділення земельної ділянки для бази «Вереса».

Фракція «Слуга народу”

Коваль Віталій Станіславович - Відсутня картка

Іванов Олександр Едуардович - Відсутня картка

Коваленко Олександра Євгенівна - Не голосувала

Романюк Любов Володимирівна - Відсутня картка

Хотенко Олена Анатоліївна - Не голосувала

Чаборай Юрій Миколайович - Не голосував

Яворський Роман Степанович - ЗА

Тож дійсно, "обіцяти - не значить одружитися",  а говорити про підтримку - не значить підтверджувати це реальними діями.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також