«Верес» отримав перший великий фінансовий транш

1344 0

Ми у соцмережах:

«Верес» отримав перший великий фінансовий транш

На рахунок ПАТ «Рівненський народний клуб» «Верес» надійшов перший великий фінансовий транш. 4,3 млн. грн. отримано після первинного викупу акцій, в рамках статутного капіталу ПАТ.

Ці кошти надійшли на рахунок публічного акціонерного товариства і наразі, поки триває підготовча процедура до публічного випуску акцій, розміщено на депозит в державному «Укргазбанк».

За словами голови наглядової ради Івана Надєїна, після продажу акцій, народний клуб отримає значний фінансовий ресурс, за допомогою якого зможе планувати свою роботу на 2-3 роки наперед.

- Річний бюджет «Вересу» у другій лізі складає 11-12 млн грн. У першій лізі він збільшиться до 18-20 млн грн. В Прем’єр-лізі ця сума може збільшитися в рази. У нас амбітні плани, і щоб вони втілилися в життя, потрібно три речі – підтримка вболівальників, кошти і якісний менеджмент. Підтримку ми відчуваємо, дякуємо усім, хто вболіває за «Верес»! Залишилося лише акумулювати фінансовий ресурс і налагодити внутрішні процеси, щоб уся команда працювала на результат, – зазначив Іван Надєїн.

Завершення усіх юридичних процедур, пов’язаних з ПАТ, планується в червні-липні поточного року. Після цього усі охочі зможуть придбати акції клубу і стати його акціонером.

Про початок продажу і деталі оформлення акцій буде повідомлено додатково.

 

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне) 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також