«Верес» програв традиційно незручному супернику

438 0

Ми у соцмережах:

«Верес» програв традиційно незручному супернику

Рівненський Верес продовжив безгольову та безвиграшну серію у протистояннях із ковалівським Колосом у матчах чемпіонату України. Червоно-чорні не реалізували декілька хороших нагод у першому таймі і пропустили дві разючі контратаки по перерві. Верес - Колос - 0:2 (0:0)

Колос - традиційно незручний для рівнян суперник. У попередніх десяти матчах цих команд Верес вісім разів програв ковалівцям. Рівняни дотепер жодного разу не могли забити Колосу на рівні УПЛ: 5 матчів, 4 поразки і різниця м'ячів - 0:4.

Недільний поєдинок для рівнян став першим офіційним під орудою нового головного тренера. І команда принаймні до перерви доклала максимум зусиль, щоб порадувати Олега Шандрука. А заодно - і понад тисячу власних вболівальників, які після дозволу ОВА повернулися на трибуни Авангарду.

Вже на старті гри міг забивати бразильський захисник рівнян. Після діагональної передачі із центру поля від Дениса Балана Жуліо Сезар виграв другий поверх і пробивав головою! Кирило Фесюн лише у відчайдушному стрибку парирував удар! А добивання від Євгена Банади блокували захисники!

Колос відповів неточним ударом Андрія Тотовицького.

Згодом Валерій Кучеров і Яго Сікейра двома технічними передачами розігнали атаку лівим краєм. Там Віталій Дахновський асистував Марко Мрвальєвичу - неточно пробив чорногорець.

Верес продовжував тиснути. Євгеній Шевченко виконав кутовий з правого краю, Євген Банада увірвався у вільну зону на дальній стійці і пробив головою - неточно!

Вадим Мілько перед власними воротами подарував м‘яча Яго. Перед тим залишався лише голкіпер! Але бразилець поспішив і пробив ну дууже неточно!

Каскад нереалізованих моментів завершив знову Яго. Валерій Кучеров розігнав атаку правим флангом. Віталій Дахновський звідти ідеально вирізав передачу на голову Яго. Удар того впритул парирував Кирило Фесюн! А Дмитро Шастал не встиг на добивання!

У перерві гості зробили висновки і перебрали ініціативу до своїх ніг. Андрій Тотовицький прийняв м‘яча спиною до воріт, вільно розвернувся і пробив - невлучно. Але цей момент став передвісником бурі.

Все почалося з прекрасної атаки рівнян. Віталій Дахновський віддав під удар Миколі Гайдучику. Той чомусь не наважився бити сам і відпасував на Валерія Кучерова. Гості заблокували цей постріл і провели разючу контратаку, яку невідпорним ударом у верхній кут воріт з лінії штрафного майданчика завершив Андрій Цуріков - 0:1.

За чотири хвилини гості швиденько забили другий. Провал на лівому фланзі рівнян. Андрій Тотовицький виконав простріл, Гітіс Паулаускас прийняв м‘яч на лінії воротарського і пробив в кут - 0:2.

Перед самим свиском у рівнян був шанс відіграти один м'яч. Микола Гайдучик з кількох метрів головою пробив вище воріт.

Верес вдев'яте в історії поступився Колосу у матчах чемпіонату України, повідомляє інформаційна служба Вереса..

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також