«Верес» стартує в нових бутсах

1846 0

Ми у соцмережах:

«Верес» стартує в нових бутсах

У середу в міськвиконкомі відбулося те, чого у футбольного клубу «Верес» ще ніколи не бувало — його презентація перед чемпіонатом. Міський голова Рівного, а за сумісництвом почесний президент ФК «Верес» Віктор Чайка подякував футболістам за проведений сезон, пообіцявши робити усе, щоб у місті була команда, за яку не соромно.

У середу в міськвиконкомі відбулося те, чого у футбольного клубу «Верес» ще ніколи не бувало — його презентація перед чемпіонатом. Міський голова Рівного, а за сумісництвом почесний президент ФК «Верес» Віктор Чайка подякував футболістам за проведений сезон, пообіцявши робити усе, щоб у місті була команда, за яку не соромно. На підтвердження цих слів п.Чайка разом з новими ліцензіями вручив кожному з гравців бутси фірми «Адідас». Потім, як і водиться на презентаціях, усі, у тому числі й футболісти, випили по келиху шампанського. Журналістам, які теж були запрошені на презентацію, з уст її учасників вдалося почути чимало цікавого.

Про стосунки з млинівською «Іквою» — На цьому буде робитися не футбол, а щось інше, — поділився думками Віктор Чайка, — бо для нашого футболу було б краще, якби в області була єдина сильна команда, причому базувалась би ця команда у Рівному. Це буде дубль «Волині», ми ж залишимося вірними своєму місту. — «Іква» нас з одного боку підпирає, а з іншого — стимулює, — поділився своїм баченням ситуації президент ФК «Верес», керуючий справами міськвиконкому Святослав Власюк. — Млинову буде бій, і не тільки Млинову, — запевнив головний тренер «Вереса» Григорій Шаламай.

Про те, що Чайка — не Ахметов Віктор Чайка: — Ми будемо робити усе можливе, щоб забезпечити гравців зарплатою, формою. Але усі повинні розуміти, що ми не здатні фінансувати «Верес» на рівні з «Динамо» чи хоча б «Волинню». Ми не можемо рівнятися на Ахметова, в якого мільярди доларів.

Про автобус Віктор Чайка: — Сливка, ти віце-президент клубу чи ні? Так-от, якщо не буде автобуса, разом з футболістами на ігри пішки ходити будеш.

Про першу лігу Віктор Чайка: — Таким складом ми не зможемо вийти до першої ліги. Закладемо на наступний рік кошти у бюджет, додамо до цього інші джерела фінансування, запросимо когось з футболістів, тоді й будемо говорити. Святослав Власюк: — А на цей сезон у нас завдання посісти місце не нижче п’ятого. Отож у суботу о 17.00 на полі стадіону «Авангард» «Верес» стартує. На цей момент за команду заявлений двадцять один футболіст: Вадим Васильєв, Володимир Гаврисюк, Юрій Гаркуша, Андрій Герус (не плутати з Андрієм Герусом, що грає за «Ікву»), Ігор Герус, Сергій Дьомушкін, Анатолій Коломієць, Андрій Левчук, Сергій Літвінчук, Олександр Максимчук, В’ячеслав Мартинюк, Володимир Никончук, Володимир Новак, Юрій Скороход, Олег Стафійчук, Сергій Сташко, Володимир Ткачук, Руслан Туліглович, Андрій Федорчук, Віталій Шевчук і Роман Ядчишин.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також