«Верес» відзвітував, скільки мільйонів зібрав на потреби ЗСУ та дитячої академії

437 0

Ми у соцмережах:

«Верес» відзвітував, скільки мільйонів зібрав на потреби ЗСУ та дитячої академії

Шість мільйонів чотириста двадцять шість тисяч і п'ятсот гривень зібрав народний клуб Верес під час благодійного вечора для потреб військовослужбовців підшефного 457 Окремого піхотного батальйону Збройних сил України та власної дитячої футбольної академії.

Захід відбувся за участі членів Veres Business Club та місцевих підприємців. Ведучим заходу був відомий актор, ведучий та засновник благодійного фонду "Катюша" Андрій Джеджула, повідомляє інформаційна служба Вереса.

Лотами благодійного аукціону стали: ігровий светр голкіпера Реала Андрія Луніна, футболки Романа Яремчука, Артема Довбика, Олександра Зінченка та Андрія Шевченка з автографами, футболка клубу Рот-Вайс (Ессен), пляшка шампанського з окупованого нині Бахмутського заводу шампанських вин, стилізована гільза з янголом, прапор з автографом екскомандувача ЗСУ Валерія Залужного, збірка загиблого рівненського поета Максима Кривцова "Вірші з бійниці" та багато іншого.

Одна війна - два виміри. Перший - наша незалежність і наші кордони. А другий - майбутнє наших дітей! Лише разом ми зможемо здолати ворога та подарувати нашим дітям світле та впевнене майбутнє! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також