"Верес" здобув важку перемогу у Херсоні

910 0

Ми у соцмережах:

У матчі 10 туру чемпіонату України серед команд Першої ліги рівненський "Верес" у Херсоні здолав «Кристал».

Початок матчу, як загалом і перший тайм, був за рівнянами. Вони володіли ініціативою, мали кілька хороших моментів для взяття воріт, але реалізувати перевагу у голи вдалося лиш раз. На 14-й хвилині Роман Гончаренко після розіграшу штрафного відправив м’яч у ворота господарів.

Другий тайм «Верес» також не так активно, однак на 53-й хвилині рівнянам владася хороша комбінація, яку завершив Михайло Шестаков — 0:2. Після цього рівненська команда віддала ініціативу супернику і даремно.

На 57-й хвилині господарі відквитали один м’яч і здавалося взяли під контроль гру. Але рівняни провели швидку контратаку і рахунок на 65-й хвилині став 1:3. Відзначився Віталій Тимофієнко.

Здавалося, що долю матчу уже вирішено, але господарі не зупинилися і за 15 хвилин до завершення матчу рахунок уже був 2:3 на користь "Вереса". Кінцівка матчу виявилася досить напруженою. «Кристал» мав кілька моментів, щоб врятувати поєдинок, але рівнянам вдалося вистоятися і здобути п’яту перемогу у поточному чемпіонаті.

Доводити матч до нервової кінцівки ми не мали права. Досвідчені гравці помилилися. Задоволений рахунком, але не задоволений другим таймом. Є питання до футболістів, сказав у післяматчевому коментарі головний тренер «Вереса» Юрій Вірт.

Нині в активі «Вереса» 17 очок і підопічні Юрія Вірта продовжують перебувати серед лідерів Першої ліги.

Наступний матч «Верес» проведе 5 листопада у Млинові проти харківського «Металіста-1925»


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також