«Верес» зіграє «товарняки» з «Шахтарем» та «Динамо»

1146 0

Ми у соцмережах:

Перед початком збору гравці «Вереса» пройшли ПЛР-тестування

У рівненському «Вересі», що готується до перехідних матчів за право грати в першій лізі, оголосили перелік контрольних поєдинків. Їх загалом вісім.

Перший спаринг «Верес», згідно з оприлюдненим розкладом, мав провести у середу 8 липня у Млинові проти ФК «Львів U-19» (на момент підготовки матеріалу рахунок був невідомий). Наступний оголошений суперник — луцька «Волинь». Найімовірніше, це теж буде молодь. Про місце матчу поки не говорять, але, скоріше за все, гра буде на Волині.

Згадані два спаринги закріплять роботу «Вереса» на першому зборі, що триває у Рівному на стадіоні «Водник». Звідси Вірт та його команда вирушать на Київщину на другий збір. Там заплановано ще чотири гри. Зокрема, з юніорами «Шахтаря» та «Динамо».

Заключний збір «Верес» знову проведе у Рівному. Завершать підготовку наші футболісти товариськими матчами проти тернопільської «Ниви» та житомирського «Полісся».

Що стосується складу, то він у «Вереса» залишився майже той самий, що у березні проходив збір у Туреччині. Пішов з команди Дмитро Саутін, який прийшов у зимове міжсезоння. Про поповнення офіційно у клубі наразі не говорять, але на тренуванні можна побачити Віталія Тимофієнка. Цей футболіст на старті сезону був заявлений за «Верес», але вже в одному з перших матчів травмувався, і більше його вболівальники не побачили. Перед зимовою перервою у клубі оголосили, що Тимофієнко йде. Але судячи з усього, карантин пішов футболісту на користь, він підлікувався і знову у «Вересі».

Тренується разом з командою на «Воднику» вихованець рівненського футболу Михайло Сергійчук. Восени він грав у Латвії, де травмувався. Як і Тимофієнко, Сергійчук за карантин відновився, і цілком можливий його черговий, вже п’ятий, прихід у «Верес», який, до слова, був першим професійним клубом для 16-річного Михайла. Як тут не згадати слова Юрія Вірта, сказані ще взимку, що, можливо, в команду повернеться зірковий місцевий вихованець. Тим більше, що Михайло Сергійчук не залишається осторонь життя клубу. Нещодавно він передав одну зі своїх єврокубкових футболок для благодійного аукціону, що проводив «Верес».

Нагадаємо, стикові матчі за вихід до першої ліги «Верес», що посів третє місце у групі А другої ліги, зіграє 15 та 19 серпня. Суперником буде остання або передостання команда першої ліги, найімовірніше — «Черкащина» чи запорізький «Металург».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також