«Верес» зробив крок до Першої ліги

1911 0

Ми у соцмережах:

«Верес» зробив крок до Першої ліги

Перший із двох матчів стадії плей-офф за вихід до Першої ліги чемпіонату України з футболу завершився у Млинові. Рівненський «Верес» здолав «Черкащину» і зробив перший крок до підвищення у класі.

Усі з нетерпінням очікували цей поєдинок. Незважаючи на те, що «Черкащина» посіла останнє місце у Першій лізі, гравці і тренерський штаб рівнян з усією відповідальністю поставилися до гри.

Перший тайм матчу пройшов у рівній боротьбі. Команди ніби придивлялися одна до одної, хоча не вперше зустрічалися на полі. Ще й відповідальність за результат не сприяла видовищній грі. Саме тому перша половина гри пройшла майже без моментів.

Розуміючи, що вдома обов’язково потрібно перемагати, рівняни з початком другого тайму активізувалися. Гравці «Вереса» почали частіше нав’язувати боротьбу на половині суперника, роботи гості передачі. І це принесло результат.

На 55-й хвилині після подачі кутового з лівого флангу по воротах пробивав Солдат, але воротар гостей зреагував, м’яч влучив у поперечину і відлетів до Петька, який переправив його у сітку воріт суперника — 1:0.

«Верес» продовжував атакувати, адже їхати на матч-відповідь з перевагою в один м’яч надто небезпечно. І таки на третій доданій хвилині Кучеров вивів точною передачею один на один з воротарем Яременка, який встановив остаточний результат — 2:0.

Отож, «Верес» на півдорозі до Першої ліги. Хоча матч на полі суперника, який має відбутися 20 серпня, матиме зовсім інший характер. Однак ми віримо у свою команду і її перемогу. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також