Ветерани проти не тільки інспекції на Сході, а й контролю спілки у Дубні

914 0

Ми у соцмережах:

Ветерани проти не тільки інспекції на Сході, а й контролю спілки у Дубні

У Дубні ветерани АТО зібрались на Острівку - поблизу пам’ятного знаку Героям Небесної сотні і подалі від сторонніх очей. Їхнє зібрання спровокувала заява щодо спільної з бойовиками інспекції в районі населеного пункту Шуми. Ветерани вважають, що це матиме катастрофічні наслідки для національної безпеки України. І хоч «інспекцію» на Сході відтермінували на невизначений час, у Дубні ветерани не вірять, що її повністю скасують.

Блог "Знай більше" повідомляє, що вчорашній схід бійці та волонтерів називають мирною акцією та попередженням, адже не готові здавати ворогу позицій, за які пролито багато української крові й заплачено життями патріотів.

- Ми категорично проти будь-яких спільних з ворогом інспекцій, бо то зрадницькі дії щодо нас та наших воїнів, які зараз на Сході.
Ми хочемо відсторонення Леоніда Кравчука і Вітольда Фокіна від участі в тристоронній переговорній групі. В жодному разі не можна відводити війська від займаних позицій і не здавати наші території. А ще, ми проти капітуляції, -
заявляють ветерани Дубенщини.

На захід організований демобілізованами бійцями прибули й правоохоронці, які спостерігали за учасниками. Очевидно, охороняючи громадський порядок.

– Ми здивувалися, коли до нас прийшли поліцейські. Розуміємо, що то їх робота. Але найбільше здивувало прохання правоохоронців. Нам здалось, що люди в формі хочуть контролю над спілкою ветеранів. Оскільки сказали, щоб всі наші дії та поїздки ми узгоджували з ними. Розуміємо, що про різноманітні офіційні міські заходи треба повідомляти у відділ поліції, але навіщо нам казати про наші поїздки у вільній державі? Може ще під список людей писати і їм подавати?дивуються у спілці. І на останок додають: - Ви не дивіться, що нас сьогодні мало. З нами тут Сотня Небесна стоїть...". 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також