Відомий мільярдер Говард Баффет відвідав Рівненщину

1621 0

Ми у соцмережах:

Відомий мільярдер Говард Баффет відвідав Рівненщину

Мільярдер і філантроп Говард Баффет відвідав Рівненщину, повідомив нардеп Дмитро Соломчук на своїй сторінці у фейсбуці:

 

Chasdiy повідомив, що раніше Говард Баффет зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським. Разом вони обговорили проєкти, які можуть бути цінними для України. Також у ході візиту Баффет заявив, що виділить $2,7 млн фінансової допомоги для України. Частину цих коштів він передає організації Spirit of America, яка поставить для ЗСУ дев’ять 50-місних автобусів. Також частину грошей спрямують на закупівлю 375 травматологічних комплектів для військових на передовій.

Говард Грем Баффет – американський бізнесмен, колишній політик, філантроп, фотограф, фермер і охоронець природи. Середня дитина мільярдера Воррена Баффета – одного з найбагатших людей планети та найвідоміших благодійників.

У штаті Іллінойс, де проживає Говард із сім’єю, він володіє величезною фермою площею в 1500 акрів. Він є прихильником землеробства без обробки землі. У нього є дослідницькі ферми в Арізоні та Південній Африці.

У свій час він був директором Coca-Cola Company, Lindsay Corporation, Archer Daniels Midland Company, The GSI Group та інших відомих компаній і корпорацій, є співвласником John Deere. Брав участь у політичному житті США. Баффет опублікував вісім книг про збереження, дику природу та стан людини, а також написав статті для The Wall Street Journal та The Washington Post .


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також