Відомий рівненський суддя пішов у відставку

6038 0

Ми у соцмережах:

Відомий рівненський суддя пішов у відставку

Колектив Північно-західного апеляційного господарського суду привітав з виходом у відставку суддю Григорія Савченка.

Григорій Савченко народився 2 червня 1960 року в с. Кам’яна Гора Костопільського району.  Закінчив у 1985 році Харківський юридичний інститут ім. Фелікса  Дзержинського (нині - це Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого) за спеціальністю «Правознавство». 

3 1985 по 1989 працював слідчим управління внутрішніх справ Рівненського облвиконкому.

У квітні 1992 року прийнятий виконуючим обов’язки арбітра арбітражного суду Рівненської області. З червня 1992 року призначений арбітром арбітражного суду Рівненської області.  З квітня 1993 року призначений заступником голови арбітражного суду Рівненської області.

У червні 2007 року призначений на посаду заступника голови господарського суду Рівненської області. У жовтні  2010 року Григорій Савченко був обраний безстроково суддею Рівненського апеляційного господарського суду.

З жовтня 2010 року — суддя Рівненського апеляційного господарського суду. З 2014 по 2017 року обіймав посаду голови Рівненського апеляційного господарського суду.

З жовтня 2018 року по липень 2023 року - суддя Північно-західного апеляційного господарського суду.

Доля дарувала вам активне, насичене подіями життя. За вашими плечима славний життєвий шлях, сповнений сумлінної праці та багаторічного досвіду на посаді судді.  У колективі ви знані як професіонал, людина компетентна, вольова і доброзичлива, яка користується авторитетом і повагою. Ваші добросовісність, професіоналізм відомі усім і викликають глибоку повагу і шану.  Дякуємо за невтомність і щирий позитив, яким ви щоденно заряджали кожного із нас. Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає від життєвих негараздів, а в майбутньому на вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років, - побажали Григорію Савченку колеги з Північно-західного апеляційного господарського суду.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також