Відомий рівненський ветеран розповів, що після поранення жінки стали ним більше цікавитися

1850 0

Ми у соцмережах:

Відомий рівненський ветеран розповів, що після поранення жінки стали ним більше цікавитися

Ветеран російсько-української війни Олександр Будько з Рівного розповів, що дуже комплексував після поранення. Адже втратив дві ноги.

Однак той поділився з Машею Єфросініною, що після поранення жіночий інтерес до нього навпаки збільшився.

- Я не проти стосунків. Якщо буде людина, яка готова розділити зі мною подальше життя, то я тільки за. Але у мене дуже мало вільного часу, а мій день буквально розписаний погодинно. Є дівчата, які хочуть зі мною познайомитися, але я не маю на це часу. Буває, що я навіть скидаю людині свій розклад, щоб вона розуміла та не ображалася. Адже зараз я важко працюю над своєю кар’єрою. Після поранення я дуже комплексував, бо отримав І групу інвалідності. Але після поранення жіночий інтерес до мене навіть зріс. Мені важко сказати, з чим це пов’язано. Я не знаю, чи це пов’язано з моїм новим фізичним образом, чи з моєю публічністю. Можливо спрацьовує все разом. Проблем з жінками у мене ніяких не виникає, - сказав ветеран з позивним «Терен».

Нагадаємо, що ветеран уже презентував автобіографічний роман «Історія впертого чоловіка». Однак той планує написати її продовження, де опише свої відносини з колишньою дівчиною Дариною. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також