Обрали кандидатів до постійної поліцейської комісії

1136 0

Ми у соцмережах:

Валерій Цимбалюк, Руслан Федорчук

Сьогодні на засіданні постійної комісії з питань регламенту, діяльності правоохоронних органів та боротьби з корупцією (голова комісії Сергій Подолін) розглянули питання про обрання представників громадськості до постійної поліцейської комісії Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

В зазначений термін до обласної ради надійшли пропозиції щодо двох кандидатур – Валерія Цимбалюка та Руслана Федорчука.

Валерій Цимбалюк – ветеран органів внутрішніх справ, з 2015 року є директором навчально-наукового інституту права Національного університету водного господарства та природокористування. Має вагомий досвід роботи у правоохоронних органах, здійснює освітньо-виховну, наукову та дослідницьку роботу, а в 2016 році став заслуженим юристом України.

Звернення про рекомендацію цієї кандидатури до складу комісії надіслали ректор НУВГП, ГО «Літеко», ГО «Ангели життя» та Національна асоціація адвокатів України Ради адвокатів Рівненської області та Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області. 

Руслан Федорчук також віддав багато років службі в органах внутрішніх справ. З 2019 року працює у Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти. Клопотання щодо включення його у склад комісії подав Профспілковий комітет Рівненської обласної профспілкової організації ГУНП в Рівненській області Всеукраїнської профспілки Національної поліції.

Члени комісії одноголосно підтримали подані кандидатури та рекомендували голові обласної ради винести цей проєкт рішення на розгляд сесії.

Пресслужба обласної ради повідомляє, що депутати погодили питання Про клопотання щодо нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України двох представників місцевого самоврядування. Крім того, комісія рекомендувала винести на розгляд сесії низку профільних питань, що стосуються регламенту обласної ради та щодо ліквідації, перейменування окремих комісій обласної ради і внесення відповідних змін до складу комісій.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також