Відпочиньте від усіх і від усього: астропрогноз на 25 липня

798 0

Ми у соцмережах:

Відпочиньте від усіх і від усього: астропрогноз на 25 липня

 

Овен

Зірки пророкують неприємне оточення, але в ньому доведеться перебувати весь день. Прикро, що багато хто не відчуває ваш настрій. Адже все так очевидно, спілкуватися не хочеться і крапка. Глобальне потепління - у стосунках з обранцем.

Телець

Доведеться проявити поблажливість до одного з родичів. Зробіть знижку на його похилий вік, тоді ситуація зміниться. Загалом гарний день – без конфліктів, сварок і проблем. Кохані порадують сюрпризами.

Близнята

У горизонтальному положенні захочеться провести цей день тим, хто втомився від роботи. Так і зробіть, ляжте на диван і дивіться телевізор. А в перервах  на рекламу – зробіть генеральне прибирання.

Рак

Дивовижний день. Начебто нічого незвичайного не відбудеться, а настрій буде чудовим. Сімейні клопоти будуть тільки приємними, особливо, якщо вечір проведете з дітьми та другою половинкою.

Лев

Дивний вчинок викине один з родичів, не ображайтеся на нього. А по можливості допоможіть. Не відмовляйте собі у вітамінах, ультрафіолеті й водних процедурах. При цьому не забудьте про сімю.

Діва

Цей день виявиться вигідним у фінансовому плані. Гроші, які ви витратили напередодні, чарівним чином знову опиняться у вашому гаманці. Друга половинка запропонує несподіваний план на вихідні – погоджуйтеся.

Терези

Зірки радять нічого і ні від кого не чекати. Намагайтеся все робити самостійно, щоб помилок було менше. Несподівана зустріч з давнім другом підштовхне до веселощів і відпочинку на природі.

Скорпіон

Думки зайняті особистими проблемами, а бажання далекі від реальності. Самотні люди заведуть знайомство, яке приведе до серйозних стосунків. Блискучий розум і кмітливість допоможуть у важкій ситуації.

Стрілець

Необхідно відкласти всі завдання до кращих часів. Друзі покликали на природу? Погоджуйтеся і збирайте провізію. У сімейному житті не буде причин для сварок. Головне - не чіпляйтеся до обранця.

Козеріг

 Вистачить сил і часу на все, що задумали. Ви людина виважена і традиційна, тому на граблі наступати не будете. Поточні фінансові справи поки залиште без уваги. Здоров'я майже богатирське, але подбати про нього потрібно.

Водолій

Сьогодні ви будете для багатьох як червона ганчірка для бика. Дивно, ви нічого особливо не зробили. Але це заздрісники, на них не варто звертати уваги. Відпочиньте на природі від усього і всіх.

Риби

Зірки прогнозують насичений на розмови день. Ви навіть з дому вийти не встигнете, як вам подзвонять або постукають у двері. Допоможіть, якщо зможете, і чимскоріше вирушайте  на шашлик.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також