Відправили з Рівненщини для ЗСУ кілька десятків дронів і не тільки їх

532 0

Ми у соцмережах:

Відправили з Рівненщини для ЗСУ кілька десятків дронів і не тільки їх

Портативні комплекси, «мавіки» та тепловізори для ЗСУ. Громади Рівненщини продовжують допомагати армії.

Прикордонна до Білорусі Старосільська громада Сарненського району продовжує активно волонтерити. Цього ж разу військовим передали 12 дронів та харчі.

Сарненська громада придбала 5 портативних комплексів радіоелектронної боротьби з дронами. Техніка вже стала в нагоді батальйону «Поліські вовки».

25 дронів, тепловізор, окопні свічки, шини для авто, а також гостинці. Усі речі вже поїхали до захисників від Рокитнівської громади.

Допомагають захисникам і в Гощанській громаді. Дитячий вокальний ансамбль «Домісолька» із школи мистецтв зібрав кошти на FPV-дрон для військових.

Не відстають від громад і компанії Рівненщини. Так працівники «Рівнеобленерго» передали захисникам 5 БПЛА. Розвідувальний Mavic та чотири дрони-камікадзе вже вирушили на Схід України. Також передали військовикам на Донеччину 200 сухих хімічних грілок.

Шість квадрокоптерів до шести військових частин передали і працівники РАЕС. Один з них DJI Mavic Pro та п’ять DJI Mavic 3T із тепловізійними камерами. Також дрони придбали для захисників, чиї батьки або рідні працюють на підприємстві, повідомляє Рівненська ОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також