Виконавці різанини в Бучі мали нападати на Волинь – ЗМІ

25852 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Першочерговим завданням російських військ, які влаштували різанину на Київщині, був напад на Волинь. Весь цей час вони ховалися у лісах Білорусі, проте згодом їх направили на іншу ділянку фронту.

 Таку думку висловив ветеран полку «Азов» Андрій Д'яченко, повідомляє «Конкурент»:

- Це солдати 155-ї окремої бригади морської піхоти РФ. Цей підрозділ вважається елітним.

Дислокується у Владівостоці. 155-та брала активну участь у Першій чеченській. В 2015 прикривала авіацію Росії в Сирії. Тобто руки в крові та досвід геноциду в цих виродків був задовго до 2022-го.

155-та бригада один із тих підрозділів, які брали безпосередню участь в Бучанській різанині.

Згідно першочергового задуму, коли Київ планували взяти за кілька днів, 155-та бригада повинна була діяти саме на Волинському напрямі. Вони кілька тижнів стояли на білоруському кордоні навпроти нас (фото якраз з того часу) в режимі повної бойової готовності, чекаючи команди. І тільки епічний провал бліцкригу на Чернігово-Київському напрямі не дав шансу цим організмам відмітитися в нашому краю.

Через провали всіх планів, російське командування зняло м’ясників з 155-ої із Волинського напрямку та кидає частково на Волноваху, частково на Бучу. Результат ви бачили - Волноваха зруйнована повністю, а Буча…

Я думаю що так, земляки-волиняни, вам буде наглядніше зрозуміло по якому лезу пройшов наш край на першому етапі війни. Виключно завдяки героїзму оборонців східної частини українського Полісся доля Бучі оминула Волинь.

Читайте також по темі: Очільник Рівненщини на білоруському телебаченні: ви ще можете зупинитися

Поки немає ознак, що Білорусь нападе на Рівненщину – Генштаб

Лукашенко розповів, коли Білорусь може вступити у війну проти України

Сказали, куди нападатиме армія Білорусі на Рівненщині

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також