Вимагали звільнити чиновницю через... вірш

1598 0

Ми у соцмережах:

Вимагали звільнити чиновницю через... вірш

Відвідувачі Костопільської міської ради були неабияк спантеличені: будівлю пікетували близько двох десятків учасників АТО, які вимагали звільнення працівниці міськради, звинувачуючи її у сепаратизмі.

Стояв такий галас, аж важко було зрозуміти, що тут взагалі відбувається. Насправді йшлося про віршований пост у соцмережі на тему війни на сході країни керуючої справами Костопільського міськвиконкому Ніни Ткачук, яка є дружиною голови Костопільської райради Сергія Ткачука.

Цього дня вона, кажуть, перебувала у відпустці, однак про обурення своєю творчістю взнала і видалила вірш та коментар до нього, в якому назвала війну «братовбивчою», що й обурило людей, які прийшли пікетувати міську раду з вимогою звільнити Ніну Ткачук. Вояки, яких супроводжував костопільський підприємець, депутат Рівненської обласної ради Анатолій Алексейчук, слів стосовно творчості чиновниці-поетки не добирали й вимагали негайно її звільнити.

Міський голова Костополя Євгеній Денисюк зустрівся з пікетувальниками та пообіцяв, що питання подальшого перебування на посаді Ніни Ткачук розгляне сесія міської ради. Анатолій Алексейчук передав міському голові й письмову заяву того ж змісту, під якою зібрав підписи.

Тим часом із соцмережі зникли й інші вірші, які Ніна Ткачук тут розміщувала раніше: про церкву, віру, Великдень тощо. Декотрі користувачі радять авторці видати свої твори окремою друкованою збіркою, аби кожен, кому цікаво, міг зміг її почитати. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також