Вірш Дмитра Монатика став саундтреком вистави у Рівненському муздрамтеатрі (ВІДЕО)

1700 0

Ми у соцмережах:

Вірш Дмитра Монатика став саундтреком вистави у Рівненському муздрамтеатрі (ВІДЕО)

Рівненський академічний український музично-драматичний театр представив анонс нової вистави «Інтервʼю з Богом», саундтреком до якого став монолог-вірш MONATIK.

- В часи великих потрясінь ми всі шукаємо точку опори. В людях, книгах, релігії, роботі. Але у нас самих більше сили, ніж здається. Головне дати собі час на слабкість і віру, що все буде добре. Основне питання, яке практично стало гаслом нашого часу «Ти як?», відгукується, на мій погляд, у вірші MONATIK.  Варто бути чуйними один до одного, бо іноді по зовнішньому вигляду людини не скажеш, що вона в біді. Варто бути чуйними один до одного, бо іноді по зовнішньому вигляду людини не скажеш, що вона в біді, - так вважає режисерка вистави «Інтервʼю з Богом», заслужена артистка України Ніна Ніколаєва.

Павло Осіпов на відео побачив це так: 

Нагадаємо, що цей вірш було написано Дмитром Монатиком (MONATIK) для Всеукраїнської програми для підтримки ментального здоровʼя «Ти як?»! 

- Для мене, як для автора, справжнє досягнення, коли мої вірші починають читати у театрі. Дякую Рівненському обласному театру за те, що відчули і перетворили ці емоції на свої,  - так прокоментував побачене Дмитро Монатик в Інстаграмі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також