«VITAGRO» — надійний партнер

1437 0

Ми у соцмережах:

«VITAGRO» — надійний партнер

Бронницька ЗОШ I-II ступенів, що в Рівненському районі, побудована ще в 1961 році. Це пристосоване приміщення, в якому здобувають знання 130 учнів. Кожен клас має свою особливість — дерев’яні підпори, які підтримують стелю.

САБОНЮК_n

Бронницька загальноосвітня школа
За висновками НДІ «Проектреконструкція» проводити капітальний ремонт недоцільно, оскільки школа непридатна для нормальної експлуатації. Цей висновок зробили ще в 2010 році. Для вирішення проблеми потрібні значні кошти. Скоріше за все, громада ініціюватиме будівництво нового навчального закладу, який передбачений у новому генеральному плані Бронницької сільської ради. Колективу школи наразі допомагає виживати новий інвестор — Група компаній «VITAGRO», який з 2015 року орендує землі на території сільської ради. — Приємно, що не ми шукали чи просили, а представники агрохолдингу «Зоря» прийшли до нас самі, — говорить Валентин Зайчук. — З тих пір почалася співпраця. Попереднього навчального року на День хліба нам вручили сертифікат на 10 тисяч гривень. Ми використали ці кошти на зміцнення матеріальної бази кабінетів хімії, фізики. У листопаді 2016 року знову дали сертифікат на таку ж суму. Думаю, що педрада вирішить, що нам придбати цього разу. Хочемо придбати колонки, радіомікрофони. САБОНЮК1_n
Валентин Зайчук
Зараз є землі на території Бронницької сільської ради, які орендують інші підприємці, але ніхто з них до школи не мав стосунку і жодної допомоги не надавав. А представники Групи компаній «VITAGRO» самі запропонували співпрацю. У них така політика, що вони допомагають закладам соціальної сфери села. Повірте, 10 тисяч гривень для потреб школи — це значна фінансова допомога. Освітяни переконують, на території сільської ради немає підприємств, які б допомагали школі, не спроможні й батьки власним коштом закривати фінансові проблеми. Тож підтримка та допомога від Групи компаній «VITAGRO» є доречною та необхідною. Бронницька загальноосвітня школа — не єдиний соціальний заклад, якому допомагає Група компаній «VITAGRO». Щороку інвестор підписує з громадою, яка здає землі в оренду, соціальну угоду. Це документ, в якому враховують всі пропозиції освітніх, медичних та інших закладів, що потребують різноманітної допомоги. — Вважаю, що наша Зорянська та Бронницька громада, всі громадяни задоволені. Через те, що повністю ми отоварили паї й люди отримали, що хотіли, — розповідає заступник директора ТОВ «Агрохолдинг «Зоря» Надія Сінкевич. — За період, відколи на рівненських землях працює агрохолдинг «Зоря», що входить до Групи компаній «VITAGRO», у відновлення соціальної сфери вкладено понад півтора мільйона. А це цільова допомога для освіти, медицини, закладів культури, спорту, релігійних громад, надання різноманітних послуг. Це сьогодні вагомий внесок. Адже значний тягар вирішення матеріальних питань сьогодні бере на себе агропідприємство. Нині інвестор працює з усіма соціальними установами, із сільськими головами. Ми вивчаємо потреби цих установ, щоб забезпечити та виконати соціальну угоду, яка буде підписана. Керівництво Групи компаній «VITAGRO» впевнене, не можна працювати на територіях сільських рад і бути байдужим до проблем громади. Правильно — вирішувати їх спільно.
@


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також