Віталій Герман хоче, щоб йому подзвонили

2170 1

Ми у соцмережах:

Віталій Герман хоче, щоб йому подзвонили

Заступник міського голови Рівного відкрив «гарячу лінію».

Влада міста Рівного намагається стати ближчою до кожного мешканця. Заступник міського голови та керівник ЦНАПу Віталій Герман запровадив “гарячу» лінію. Зателефонувавши за номером 067 380 11 69, кожен рівнянин може віднині внести свої пропозиції щодо покращення якості обслуговування Центру надання адміністративних послуг або озвучити цікаві проекти для розвитку міста.

До речі, для спілкування він дає рівнянам особистий телефон, щоб справді мати відкритий діалог з кожним, хто вирішив до нього звернутися:

- Я, Віталій Герман – заступник міського голови міста Рівного. Спрямування, координація і контроль роботи Центру є моїм пріоритетним обов’язком перед жителями міста Рівного. Одним з найважливіших завдань у роботі Центру є налагодження повноцінного діалогу з нашими клієнтами задля створення комфортних умов для отримання адміністративних послуг, забезпечення роботи Центру за принципами відкритості та прозорості, оперативності та своєчасності, неупередженості та справедливості, раціональної мінімізації кількості документів, що подаються для отримання адміністративних послуг. Ви завжди можете внести свої пропозиції щодо покращення якості обслуговування звернувшись безпосередньо до мене за телефоном Рідне місто починається з тебе! Крок за кроком будуємо безпечне, сучасне європейське сервісне місто орієнтоване на потреби громадян!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також