Вітайте танцівників: «Орхідеї» вже 15 років!

1070 0

Ми у соцмережах:

Вітайте танцівників: «Орхідеї»  вже 15 років!

Своє 15-річчя сьогодні відзначає зразковий художній колектив - ансамбль східного танцю "Орхідея" (Клуб східного танцю ПДМ "Орхідея"), художнім керівником якого є Оксана Пінська.

Танцівників привітав сьогодні зі святом у Фейсбуці продюсер, артист-вокаліст та відомий громадський діяч Юрій Яцика.

-  Від щирого серця з доброю думкою вітаю колектив з цією радісною подією. Орхідея - перший професійний колектив, що виник на теренах Рівненщини і має статус "Зразковий". Звичайно, що 15-річчя - це лише умовна дата, історія створення колективу корінням сягає ще початку 2000-х. Саме тоді засновниця і художній керівник Oksana Pinskaya розпочинає свою діяльність у Палац дітей та молоді, м.Рівне. Сьогодні, кажучи про "Орхідею", слід вітати не лише колектив як артистичну одиницю, сьогодні фактично можна відзначати день започаткування поширення напрямку belly dance на Рівненщині. Практично усі нині діючі клуби східних танців Рівненщини беруть початок в "Орхідеї", багато вихованок Оксани Пінської продовжують і поширюють справу свого педагога по всій Україні і далеко за її межами..

Моє знайомство з колективом "Орхідея" відбулося трохи більше десятиріччя тому. За ці роки бачив як запалюються і зростають справжні зірки. Останні декілька років команда Вектор Альянс Рівне співпрацює з клубом "Орхідея", доповнюючи у організації мистецьких заходів. Ці часто ночі без сну також доповнили мою професіограму та мистецьке відчуття, Дякую вам..
Довгого творчого життя і процвітання колективу, сповненого яскравими подіями. Хай коло ваших прихильників неупинно збільшується! Упевнений, що попереду у вас іще більше нових звершень, відкриттів і перемог.  Дай вам Боже здоров'я, щастя, благополуччя і всього найкращого!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також