Віце-прем'єр Вілкул сьогодні перебуватиме на Рівненщині

939 0

Ми у соцмережах:

Віце-прем'єр Вілкул сьогодні перебуватиме на Рівненщині

Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул перебуватиме на Рівненщині з робочим візитом 28 листопада. Він проведе робочу нараду щодо створення сучасних промислових кластерів з виробництва поновлюваного палива, зокрема, з побутових відходів та використання його на вітчизняних підприємствах.

Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул перебуватиме на Рівненщині з робочим візитом 28 листопада. Він проведе робочу нараду щодо створення сучасних промислових кластерів з виробництва поновлюваного палива, зокрема, з побутових відходів та використання його на вітчизняних підприємствах. За рахунок таких кластерів зменшується використання природного газу, вирішуються екологічні питання, надходять інвестиції та створюються робочі місця.

Програма робочої поїздки Олександра Вілкула

11.15 — нарада на підприємстві "Укреко-Індастрі" у Шпанові Рівненського району, яке забезпечує збір і сортування сміття, після чого подрібнює його і перетворює на альтернативне паливо — флафф. 12.10 — продовження наради на підприємстві "Волинь-Цемент", що у Здолбунові, в обертових печах якого флафф спалюється разом з пиловугільною сумішшю під час виробництва цементу. 14.00 — Олександр Вілкул проведе виїзне засідання колегії Мінрегіону, на якому будуть розглянуті питання переробки та вторинного використання побутових відходів, а також — про створення ОСББ (об'єднань співвласників багатоквартирних будинків). У засіданні колегії візьмуть участь міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник, голова Рівненської обласної державної адміністрації Василь Берташ та профільні заступники голів облдержадміністрацій.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також