Виявлено зв’язок між гастрономічними пристрастями і поведінкою

1832 0

Ми у соцмережах:

Виявлено зв’язок між гастрономічними пристрастями і поведінкою

Щоразу, як ми сідаємо за стіл, самі того не усвідомлюючи, видаємо свою сутність. У місцях громадського харчування можна елементарно вирахувати соціальний тип, темперамент і навіть професію людини. І справа не в тому, що їдять, а як.

Щоразу, як ми сідаємо за стіл, самі того не усвідомлюючи, видаємо свою сутність. У місцях громадського харчування можна елементарно вирахувати соціальний тип, темперамент і навіть професію людини. І справа не в тому, що їдять, а як. В Італії вийшла книга «Кухня особистостей». Її автори — власник одного з ресторанів у місті Монца Марко Мільо і психолог Роберто Прована, які понад десять років досліджували зв’язок між гастрономічними пристрастями і психотипом. Відповідно до їхньої думки, достатньо глянути на те, як людина влаштовується за столом ще до того, як принесли закуску, щоб одержати про неї цілком визначене попереднє уявлення.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також