Військовикам, які повернулись з АТО, дарували посмішки та квіти

2920 0

Ми у соцмережах:

Військовикам, які повернулись з АТО, дарували посмішки та квіти

Костопільчани з хлібом і сіллю на вишитому рушнику зустріли військовослужбовців військової частини А0532 в супроводі військової техніки, які упродовж півтора року виконували бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей та повернулися для відновлення боєздатності підрозділу.

Привітати захисників прийшли не лише їхні рідніта близькі, а також керівники Костопільського району та міста Костопіль , представники підприємств, установ, організацій, депутати, учні та мешканці міста. Урочистості цій зустрічі  додав духовий оркестр Костопільської дитячої школи мистецтв.

Із вітальним словом до військових звернувся голова районної державної адміністрації Олександр Середа, який відзначив командира  Юрія Громика та особовий склад військової частини подякою районної державної адміністрації та районної ради. Від костопільчан чиновник подякував військовослужбовцям за відвагу і мужність, які вони проявили, захищаючи східні кордони нашої держави, та побажав всім бійцям нескореної віри в силу власної держави, надійного родинного тилу, щастя і добра.

Зі словами вдячності до матерів, які виховали синів, котрі сміливо вдягнули військову форму, обрали професію захисника, а в умовах війни на передовій боронять нашу землю, звернувся голова районної ради Сергій Ткачук.

Подарували війковикам квіти та обереги школярі міста. 

У знак пам’яті про земляків, які віддали своє життя, боронячи рідну землю, учасники заходу поклали квіти до меморіалу «Герої не вмирають». 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також