У ювелірному в Рівному вкрала каблучку з діамантом

1273 0

Ми у соцмережах:

У ювелірному в Рівному вкрала каблучку з діамантом

Зробила вона це просто: зайшла в ювелірний магазин «Укрзолото», що на вулиці Соборній у центрі Рівного, приміряла дорогу каблучку з діамантом, і в момент, коли охоронець відлучився, кинулася навтьоки. Продавчиня побігла навздогін, але через щільний потік автомобілів не змогла перебігти вулицю. Тож нічого не залишалося, як телефонувати в поліцію, річ-бо дорога — 68 тисяч гривень, і це зі знижкою. Відділ комунікації поліції повідомляє, що на пошуки грабіжниці орієнтували всі екіпажі патрульної поліції.

Поліцейським 21-річна продавчиня розповіла, що жінка приміряла дорогу каблучку з білого золота з діамантом у 5 каратів. Її вартість становила 162 тисячі гривень, а того дня була знижка, каблучка коштувала 68 тисяч. Коли охоронець відлучився на кілька хвилин, жінка з перснем кинулася тікати. Поліцейські з’ясували, що того дня вона заходила і в сусідній ювелірний магазин і теж приміряла прикраси.

Затримали її години через дві за дивних обставин: у поліцію зателефонувала жінка й повідомила, що вона у супермаркеті і її нібито хтось переслідує. Поліцейські поїхали на виклик і за орієнтуванням впізнали у жінці, яка скаржилася на переслідування, грабіжницю ювелірної крамниці. Під час розмови в службовому авто поліцейські розговорили жінку, й вона зізналася, що вкрала каблучку і що вона ще з пломбою та етикеткою лежить у неї в сумці. Їй 33 роки, мешкає у Клевані, має четверо дітей, які живуть зі своїм батьком. Ніколи раніше цю жінку до кримінальної відповідальності не притягували. Тепер же відносно неї відкрито кримінальне провадження за фактом грабежу або відкритого заволодіння чужим майном.

Світлана ФЕДАС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також