На Гощанщині під час затримання агресивний чоловік побив поліцейського

3068 0

Ми у соцмережах:

На Гощанщині під час затримання агресивний чоловік побив поліцейського

Виклик на 102 для одного з поліцейських Гощанського району закінчився тілесними ушкодженнями. Водій з явними ознаками алкогольного сп’яніння наніс йому удар в лице.

 20 березня о 16:16 зі служби "102" надійшло повідомлення невідомої особи про те, що у селі Терентіїв, на вулиці Центральній, за кермом автомобіля "ВАЗ 2109" чорного кольору, чоловік смуглявий, невисокий в чорному костюмі, на спині червоний напис перебуває в стані сп'яніння.

Виїздом на місце події, в ході патрулювання села Терентіїв, поліцейськими групи реагування патрульної поліції Гощанського відділення поліції було помічено автомобіль, який підпадав під орієнтування та зупинено його. Під час спілкування з водієм, який поводив себе зухвало, в нього були виявлені ознаки алкогольного сп'яніння, ним виявився раніше судимий 41-річний житель Хмельницької області.

Під час візуального огляду салону автомобіля, в чорній кобурі було виявлено пристрій, зовні схожий на пістолет для відстрілу куль "ekol major", калібру 9 мм.

Водій, від проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння за допомогою алкотестеру "Драгер" на місці зупинки транспортного засобу відмовився, однак погодився пройти огляд у медичному закладі. В лікарні чоловік від проходження огляду теж відмовився та почав поводити себе агресивно.

З метою припинення вчинення водієм протиправних дій, поліцейськими було прийнято рішення застосувати до порушника адміністративне затримання, після чого його було доставлено до Гощанського відділення поліції, де він забажав користуватися послугами адвоката.

Після оформлення адміністративних матеріалів водій був відпущений, однак він продовжував поводити себе агресивно та зухвало, почав вимагати від поліцейських, щоб віддали йому вилучене посвідчення водія, після чого наніс удар в обличчя начальнику сектору реагування патрульної поліції.

Слідчими Гощанського відділення поліції відносно 41-річного жителя м. Шепетівка Хмельницької області, раніше судимого, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України та затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі строком до п'яти років.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також