Власнику рівненського кафе за дозвіл розблокувати вулицю пропонують чотири поверхи (ФОТО)

11602 0

Ми у соцмережах:

Власнику рівненського кафе за дозвіл розблокувати вулицю пропонують чотири поверхи (ФОТО)

Міська влада розкрила деталі переговорів з власником кафе «Бочка» Василем Гайдуром.

 Адже управління архітектури працює над тим, як покращити транспортну ситуацію в центральній частині Рівного. Є задум об’єднати в один квартал вулиці Ніколауса Арндта, Гетьмана Мазепи, Сагайдачного та Шевченка. Для цього потрібно зробити односторонній заїзд з вулиці Петлюри на вулицю Гетьмана Сагайдачного.

«Прорубати» проїзд заважає кафе «Бочка». Підприємець Василь Гайдур повністю володіє приміщенням.

Головний архітектор Дмитро Котляров поділився, що бізнесмену влада запропонувала надати дозвіл надбудувати до приміщення, в якому знаходиться кафе «Бочка», ще три поверхи. Тому в майбутньому воно може стати 4-поверховим. За таких умов частину приміщення можна буде знести. Від цього виграє і місто, і підприємець.

Разом із тим, міська влада сприятиме у реставрації приміщення на вулиці Сагайдачного,1, що навпроти кафе «Бочка». Воно теж належить підприємцю Василю Гайдуру. Оскільки приміщення оформлене як історична пам’ятка, то провести його реконструкцію неможливо. Однак старе приміщення можна переробити у «шикарний готель».

 

- Без згоди підприємця місто нічого не робитиме. Адже Василь Гайдур має усі документи на приватну власність. Наразі ми шукаємо з ним порозуміння. Особисто, на мою думку, якщо вдасться домовитися, то виграє і місто, і бізнесмен, - каже Котляров.

 

Читайте також по темі: Знесуть «Бочку» — і Рівне стане Барселоною?


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також