В.о. міського голови Костополя судять за підозрою у корупції

3944 0

Ми у соцмережах:

В.о. міського голови Костополя судять за підозрою у корупції

Проти в.о. міського голови Костополя Давида Дідуха склали 28 адміністративних протоколів про корупцію.

Основною претензією правоохоронців є призначення премій собі та начальниці управління освіти, молоді та спорту Олені Дідух. Остання дружина його брата, повідомляє «Рівне 1».

Наразі справа знаходиться у суді. На останньому засіданні справу просили перенести, бо адвокат Давида Дідуха просила дати їй більше часу, щоб зі всім ознайомитися. Адже вона приїздить на засідання з Києва.

Прокурорка Оксана Богельська заперечувала проти перенесення справи, бо Давиду Дідуху стало відомо про протоколи ще 26 травня. Тому він мав достатньо часу, щоб знайти адвоката й ознайомитися з адміністративними матеріалами.

Однак засідання все ж перенесли.

- Я розцінюю цю справу як звичайний тиск на місцеве самоврядування. Складання протоколів було безпідставним. Це уже не перший такий випадок. Припускаю, що управління стратегічних розслідувань таким чином хоче схилити мене на якусь корупційну історію. Але я відмовляюсь від цих усіх моментів, - сказав в.о. міського голови Давид Дідух.

Наступне засідання по справі відбудеться 31 липня.

Нагадаємо, що після схожих протоколів міський суд Рівного ухвалив відсторонити від посади міського голову Олександра Третяка на рік часу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також