Водій автобуса, що перекинувся на Рівненщині, був тверезим, але на «проклятому повороті» їхав зашвидко

3275 0

Ми у соцмережах:

Водій автобуса, що перекинувся на Рівненщині, був тверезим, але на «проклятому повороті» їхав зашвидко

Поліція розповіла подробиці ДТП із рейсовим автобусом, який віз пасажирів з Яремча до Києва і перекинувся на трасі Київ-Чоп неподалік села Птича Дубенського району.

ДТП трапилася близько 15-ї сьогодні, 1 липня. Поліцейські на місці події з’ясували, що 39-річний киянин, керуючи автобусом «Mercedes 404», «не вибрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожньої обстановки».

Автобус злетів у кювет та перекинувся на бік на «проклятому повороті» біля Птичі, де трапляється чимало ДТП. Попри те, що перед поворотом стоять знаки обмеження швидкості і попередження про те, що ділянка аварійна, чимало водіїв не дотримуються застережень і на швидкості злітають з дороги.

Через значну кількість ДТП, які трапляються на цій ділянці траси Київ-Чоп, поворот називають «проклятим».

Унаслідок нинішнього ДТП семеро пасажирів із Києва, Київської та Чернігівської областей, віком від 32-х до 49 років, отримали тілесні ушкодження та потрапили до лікарні.

Потерпілі мають забої різних частин тіла, двоє – переломи. 49-річну киянку із забоями хребта госпіталізували у травматологічне відділення, інших після надання медичної допомоги відпустили.

Двоє водіїв та ще 38 пасажирів, які теж перебували у салоні автобуса, не постраждали.

Автобус, поки триватиме слідство, залишатиметься на спецмайданчику Дубна.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Дубенського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Відповідно до медичного освідування водій був тверезим, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Це вже друга ДТП за останній тиждень на Рівненщині, в якій постраждали пасажири рейсових автобусів. Минулого понеділка на «варшавці» розбилася маршрутка «Київ-Ковель». Четверо пасажирів загинули.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також