Василь Самчук, який убив дівчину і скалічив хлопця, вперше заговорив у суді (ВІДЕО)

2636 0

Ми у соцмережах:

Василь Самчук, який убив дівчину і скалічив хлопця, вперше заговорив у суді (ВІДЕО)

14 грудня відбулося чергове судове засідання у справі смертельного ДТП, скоєного жителем Рівненського району Василем Самчуком. Він вперше заговорив про трагедію і заявив, що не бачив підлітків, тому й переїхав два рази.

 -          Я визнав, що це я зробив, визнавав, що не надав допомогу, але не визнавав, що хотів втекти з місця події, – сказав Самчук. – Коли відбувся удар, машина пішла вліво, я пішов подивився, але прийняв рішення, щоб від’їхати вправо, щоб подивитися, що сталося, бо було розбите скло. Якби я хотів втекти, то їхав би прямо. Я взяв вправо кермо і відчув, що знову на щось наїхав. Я від’їхав пару метрів і наїхав знову на щось. Тоді я вийшов, підійшов чоловік і каже, що я таке зробив, він почав набирати швидку. Він мені сказав, що я наїхав. Я не надавав допомогу хлопчику, бо був у шоковому стані. 

Водій був настільки п’яним, що, очевидно, просто не зрозумів, що скоїв. Тому рушив з місця і знову переїхав підлітків. Благо, мимо проходив перехожий, який і завадив йому втекти і який викликав швидку та поліцію. Таку версію озвучує сторона обвинувачення. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також