Водій з Гощі, що самоізолювався біля річки, уже вдома

2458 0

Ми у соцмережах:

Водій з Гощі, що самоізолювався біля річки, уже вдома

Після тижневого відрядження в Італію Олег Сачук з Гощі самоізолювався на березі Горині.

Із водієм-експедитором поспілкувалися журналісти «Суспільного», яким той розповів, що до епіцентру лиха, не наближався.

Каже, що заїжджав в країну на 200 кілометрів від кордону зі Словенією. Поїздка туди-назад зайняла тиждень. Повернувся чоловік в Україну 12 березня. Після того, як вивантажив вантаж у Києві, додому не повернувся, а поїхав до річки:

З цією бідою жартувати не можна, краще перетерпіти десь. А хто ігнорує цю ситуацію, то гірше робить для всіх. Сміху немає ніякого в цій ситуації. Я подивився на італійців, які проігнорували, сиділи в піцеріях, людних місцях і в них почалося загострення, пік. Тому вирішив, що побуду біля Горині, посиджу. Жінка що купила в магазині, те кинула в автомобіль і я поїхав. Якби в нас був будинок для людей, що приїжджають, умови, щоб люди могли перечекати. У нас такого немає. Куди їхати?

На березі річки Олег Сачук встановив намет, столик. Спав в автомобілі. Мав чоловік газовий балон, сковорідку, каструлю. Готувати самому, каже, навчила дорога. Фото намету зробив для товариша, який цікався умовами його самоізоляції. Воно розлетілося соцмережами й у ЗМІ, телефон чоловіка не змовкає. З цих вихідних він вже змінив місце самоізоляції.

Мороз -5, сніг впав, можна було швидше там захворіти. В машині постійно не погрієшся. Тому вирішили з дружиною, що краще бути мені вдома. Діти є теж в хаті, нікого не впускаємо, не випускаємо. Старша дочка у баби живе, то у цей період купує нам харчі й приносить. Біля дверей ставить і йде, - розповідає чоловік.

Сім’я щодня інформує свого сімейного лікаря про стан здоров’я. Окрім двох дорослих, у хаті ще двоє діток: 5-ти й 8-річні дівчатка. Поки здоров’я усіх добре. Наприкінці тижня закінчується двотижнева самоізоляція чоловіка. Він сподівається на позитивне завершення цієї історії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також