Воїна з Гощанщини вважали безвісти зниклим під час штурму на Донеччині, а тепер він на щиті повертається додому

9136 0

Ми у соцмережах:

Воїна з Гощанщини вважали безвісти зниклим під час штурму на Донеччині, а тепер він на щиті повертається додому

Мешканців Гощанської громади просять 22 червня зустріти живим коридором загиблого захисника України Віктора Бондара з села Малятин. Орієнтовно - о 09:00 на площі Героїв Майдану в смт Гоща.

- Чергова сумна звіста, знову важка втрата в нашій громаді. На війні з російськими окупантами загинув мешканець Малятина Бондар Віктор Степанович, який з 13 червня вважався безвісти зниклим під час наступально-штурмових дій противника та масових обстрілів в районі села Берестове Бахмутського району Донецької області. Віктор Бондар - патріот, який пішов захищати рідну Україну та всіх нас. Щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам'ять та вічна слава Герою! - повідомив Микола Панчук, селищний голова Гощі.

З площі Героїв Майдану у Гощі похоронний кортеж 22 червня прямуватиме до будинку захисника (через села Чудниця, Воскодави, Тучин, Садове, Пустомити).

Прощання з Героєм відбудеться о 12:00 на подвір’ї рідного дому захисника (с.Малятин , вул.Шевченка,6). Похорон - в місцевому храмі. Поховають Героя на новому кладовищі с. Малятин.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також