Волонтерить на карантині: шиє маски для дітей

820 0

Ми у соцмережах:

Волонтерить на карантині: шиє маски для дітей

Швачки – та категорія рівнян, які опинилися без роботи на карантині. Йдеться, звісно ж, про тих, які працюють самі на себе або в ательє. Проте Людмила Малінкіна – не одна з них. Дівчина вирішила зайнятися волонтерством і безкоштовно шиє маски для дітей.

- Мене надихнула власна донечка, - розповіла дівчина. – Справа в тому, що маски для малолітніх дітей ніде неможливо купити. Або ж вони коштують близько 150 гривень. Це просто спекулятивна ціна. Я подумала про те, що не тільки я ніде не можу знайти маску для дітей і вирішила шити їх. Маю заготовки на маски на дітей від 4 до 8 років та інші, для старших. Використовую тканину, яку мені надають волонтери. Або залишки тканин з масок, які зараз шию для дорослих. Останні, звісно, безкоштовно не роздаю. А от дитячих вже понад 300 пошила і роздала. Також висилаю Укрпоштою в райони, де люди теж не можуть собі їх придбати.

Дитячі маски Людмили Малінкіної – різнокольорові, діти носять їх з радістю. Вони щільно прилягають до обличчя і ззаду зав’язуються на стрічки.

Дарина Гузенкова 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також