Вважалися зниклими: п`ятеро «кордівців» з Рівненщини загинули на війні

14907 0

Ми у соцмережах:

Вважалися зниклими: п`ятеро «кордівців» з Рівненщини загинули на війні

Під час виконання службового завдання щодо захисту суверенітету та цілісності України загинули п’ятеро бійців елітного підрозділу «КОРД» із Рівненщини.

 Одного із них було встановлено відразу, четверо — вважалися безвісти зниклими. Наразі усіх їх ідентифікували за результатами проведених експертиз.

Усі загиблі «кордівці» неодноразово захищали територіальну цілісність України в зоні АТО/ООС і віддали своє життя у боротьбі з російським агресором за Батьківщину.

- Лейтенант поліції Ігор Марків. Йому було 35 років. Службі в органах внутрішніх справ він присвятив 15 років свого життя. У загиблого правоохоронця залишилися дружина та двоє діток: однорічний син та шестирічна донечка.

- Старший лейтенант поліції Андрій Оксенюк. Без єдиного сина, чоловіка та батька залишилися рідні Андрія Оксенюка, який служив в органах внутрішніх справ понад 16 років. Старший лейтенант поліції героїчно загинув у 35 років. У нього — семирічна донька та трирічний син.

- Капітан поліції Сергій Шевчук.  33-річний офіцер майже 11 років присвятив службі в органах внутрішніх справ. Його синові лише десять місяців… Рідні втратили свого захисника.

- Капітан поліції Василь Нисинець. Спецпризначенець капітан поліції на 11-му році служби героїчно загинув у 31 рік. У липні його доньці виповниться лише два роки.

- Капітан поліції Тарас Мельник.  Не дочекаються додому батьки сина, який віддав служінню українському народові понад 10 років. Капітанові поліції назавжди 31.

Вічна пам'ять Героям!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також