«Я так хотів би ходити…»: допоможіть маленькому рівнянину Іванку здійснити мрію

2774 1

Ми у соцмережах:

«Я так хотів би ходити…»: допоможіть маленькому рівнянину Іванку здійснити мрію

П’ятирічний Іванко Петрушкевич мріє ходити. Хлопчик народився з церебральним паралічем і потребує постійних реабілітацій. Мама Іванка, журналістка «Рівного вечірнього» Дарина Гузенкова, сама виховує двох дітей. А на лікування сина потрібно чимало коштів…

Родина прагне відправити Іванка на реабілітацію до Польщі. На сайті польського благодійного фонду «Siepomaga» було відкрито рахунок на допомогу Іванку. Для реабілітації потрібно зібрати майже 10 тисяч злотих, що за нинішнім курсом – понад 70 тис. гривень.

«Хлопець не може ворушити ні ногами, ні руками, як діти його віку, - йдеться на сайті фонду. – Через це не вміє сидіти та не в змозі ходити… Окрім того, його мова не є виразна. Іван бачить, що відрізняється від ровесників, часто від усвідомлення цього плаче, не розуміючи, чому він є хворим… Дякуючи інтенсивним реабілітаціям, Іванко уже зумів досягти багатьох успіхів, але має одну мрію – хоче ходити».

Мама Іванка Дарина зазначає: «Дуже прошу допомогти нам репостами і поширенням, а хто має змогу - злотими. Гарантуємо, що кожна копійка піде на оздоровлення сина».

Дарина з сином

Допоможімо Іванку здійснити його мрію – ходити. Зробити це можна, перерахувавши будь-яку суму на реабілітацію дитини за цим посиланням.

Або ж можна перерахувати кошти на картку ПриватБанку мами Іванка: 4149 4978 7233 5957 (отримувач Петрушкевич Дарія Іванівна).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також