Як у Рівному голосують на дільницях, де перемагав Шакирзян (ФОТО)

2455 0

Ми у соцмережах:

Як у Рівному голосують на дільницях, де перемагав Шакирзян (ФОТО)

На дільницях неподалік мікрорайону «Щасливе», переважну більшість голосів на минулих виборах здобув будівельник Віктор Шакирзян. Останній хоче стати міським головою Рівного.

 На дільниці по вулиці Миколи Карнаухова у навчальному корпусі №7 НУВГП дільниця доволі велика. Тут є потік виборців, хоче й не інтенсивний, але постійний. Щоправда, ми не застали на вході людини, які заміряла би температуру. Ми поцікавилися, чи самі виборці тут мають міряти собі температуру.

- Ні, звичайно, - запевнила голова ДВК Леся Ушлова. – Дівчатка просто відійшли попити чаю. Голосування проходить сьогодні в спокійній формі, всі чемні. Дуже мало виборців, щоправда. Можливо, люди ще в храмі, адже сьогодні все-таки неділя.

Рівнянці Лідії більше 60 років. Жінка, попри те, що на пенсії, працює медичною сестрою в Рівненській обласній лікарні. Голосували і на минулих виборах, і на цих:

- Голосування проходить дуже мляво. Я віддала свій голос за Олександра Третяка. Хоча відверто кажучи, вибирати нема з кого. Це думка моїх колег, друзів, родичів, багато з яких сьогодні просто не прийдуть. Люди дуже розчаровані. Після Революції Гідності нічого не змінюється і навряд зміниться для наших дітей та навіть онуків. Ми стоїмо на місці.

На виході застаємо хлопців, які проводять екзит-пол, проте про опитування і про його результати говорити відмовилися.

Ще однією дільницею, де здобув перемогу Віктор Шакирзян, є та, яка розміщена в школі №16 у Новому Дворі (вул.В’ячеслава Чорновола, 101). Тут явка доволі непогана в порівнянні з іншими. Голова ДВК Тетяна Бубен розповіла:

- Сьогодні голосування проходить набагато спокійніше, ніж в першому турі. Ми наразі відпочиваємо. Станом на 11 годину в нас проголосувало 120 людей, очікуємо, звичайно, гарну явку. Сподіваємося, що цього разу прийде не менше виборців, як минулого туру – 930. У нас голосує Щасливе, Новий Двір і Царське село.

На особисту думку Тетяна Бубен, і цього туру на дільниці переможе Віктор Шакирзян, тому що для тутешніх виборців він «багато чого зробив». Її підтверджує і подружжя Лесі та Володимира, жителів Щасливого:

- Ми віддали свій голос за цього кандидата, тому що нам подобається, що роблять в нашому районі і як він розбудовується. Думаємо, що явка на цій дільниці буде хороша. Місцеві, наші сусіди, інші жителі мікрорайону, прийдуть також, щоб проголосувати.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також