Як підібрати ідеальні ворота для вашого гаража?

398 0

Ми у соцмережах:

Як підібрати ідеальні ворота для вашого гаража?

Для забезпечення доступу в гараж встановлюють спеціальні ворота. Щоб гарантувати належний захист та естетичну привабливість, потрібно грамотно підібрати відповідні системи загородження, з урахуванням особистих переваг власників, особливостей місцевості та приміщення. Пропонуємо розглянути найбільш поширені види гаражних воріт та критерії їх вибору, які представленні на сайті twt.com.ua.

Які існують типи конструкцій?

У гаражах найчастіше встановлюють такі системи загородження:

• Секційні. Дані конструкції мають високі тепло- та звукоізоляційні властивості, зломостійкість, безпеку експлуатації, тривалий термін служби. Для відкривання гаражного отвору полотно піднімається вгору та затягується під стелю.

• Рулонні. Ці ворота вважаються найбільш легкими та недорогими. В даному випадку полотно при відкриванні піднімається по напрямних та намотується в рулон на вал, розташований в коробі над отвором.

Головні критерії вибору гаражних воріт

Вибираючи ворота для гаража, потрібно враховувати ряд важливих моментів. В першу чергу потрібно виконати точні виміри, щоб виготовлені конструкції ідеально підходили для конкретного отвору в гаражі. Також враховується клімат та особливості регіону. Ворота в приморській зоні, гірській або степовій місцевості піддаються сильним вітровим навантаженням, тому конструкції повинні виконуватися з міцних матеріалів.

Теплий гараж — гарантія захисту автомобіля від морозів та інших негативних чинників навколишнього середовища. Для підтримки комфортної температури рекомендується встановлювати секційні конструкції, які мають високі теплоізоляційні властивості — по теплопровідності сендвіч-панелі товщиною 45 мм можна порівняти з цегляною стіною 50 см в товщину. Крім цього, завдяки значній товщині полотна конструкція витримує сильні пориви вітру до 120 км/год, що особливо важливо для жителів приморських районів.

Наступний важливий параметр — ступінь захисту та безпеки. Секційні ворота також є тут оптимальним рішенням. Вони оснащуються автоматикою зі спеціальними датчиками, які відстежують наявність людей або будь-яких предметів на шляху руху полотна та при необхідності моментально зупиняють ворота. Секційні конструкції додатково мають захисні механізми, що запобігають падінню важкого полотна при обриві тросів та пружин або поломки інших важливих вузлів. А грамотно продумана конструкція виключає травмування людей через порізи, защемлення пальців та ін.

Важливий момент — естетична привабливість. Зовнішній вигляд секційного полотна багато в чому визначається кольором забарвлення та фактурою поверхні воріт, а також стилем оформлення.

Головні критерії вибору гаражних воріт

Система автоматики та тип управління

Гаражні ворота часто використовуються в складних умовах. Щоб експлуатація системи була максимально зручною та простою, конструкцію оснащують електроприводом.

Автоматика для воріт дозволяє без особливих зусиль відкривати та закривати полотно, просто натиснувши кнопку на дистанційному пульті управління.

Головним елементом автоматики є електропривод, який підбирається окремо для кожного типу воріт. Потужність та робочі характеристики двигунів зазвичай визначаються з урахуванням розмірів та ваги полотна. В цілому автоматика забезпечує надійність, простоту, довговічність та безпеку експлуатації гаражних воріт.

Щоб вибрати відповідні ворота для вашого гаражу, можете звернутися до фахівців компанії «Тріумф ВТ», які розкажуть про переваги кожного виду конструкцій та допоможуть визначитися з найкращим варіантом. Також ви можете особисто відвідати шоу-рум компанії, де можна наочно побачити, як виглядають ті чи інші види воріт. Відзначимо, що «Тріумф ВТ» надає повний спектр послуг з проектування, виготовлення, монтажу та технічного обслуговування автоматичних гаражних воріт. До того ж компанія надає тривалу гарантію на встановлювані конструкції та виконувані роботи.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також