Як поліцейський застрелив у Рівному чоловіка власниці магазину (ВІДЕО)

18679 0

Ми у соцмережах:

Як поліцейський застрелив у Рівному чоловіка власниці магазину (ВІДЕО)

Поліцейський з Львівської області приїхав на елітному авто "Крузак" до Рівного, взяв у заручники дівчину, пограбував обмінник, вбив чоловіка та поїхав. В країні діє воєнний стан, і саме поліцейським надані великі повноваження щодо контролю за українцями.

Журналіст інформаційно-аналітичного видання  Актуальна Правда: новини та розслідування Сергій Медяник оприлюднив у фейсбуці відео, як поліцейський зі Львівщини вбив рівнянина.

- А ще нагадаю, поліцейські на окупованих територіях масово переходять на службу до росіян, - повідомляє Сергій Медяник . -  Щоб ви розуміли, зараз копи отримують велику зарплатню (мінімальна 10-15 тис + 30 000 за особливий час), а їх в Україні близько 400 тисяч. Але ж вони не воюють, просто ходять собі по мирних населених пунктах, або протирають штанці у кабінетах чи службових автомобілях. Тобто на них йдуть мільярди, але їм цього замало, тепер вони ще й розбоями почали займатися. В поліції є потужний Департамент внутрішньої безпеки, який повинен виявляти таких перевертнів у погонах. Як відомо, риба гниє з голови, тому виникає кілька питань:  1. Чи будуть прийняті відповідні кадрові рішення з боку Кабміну, Верховної Ради та Офісу президента щодо керівництва Нацполіції та МВС? 2. Які дедлайни реального покарання командирів цього поліцейського-вбивці?

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також