Народжені 29 лютого: як особлива дата впливає на життя людини (ВІДЕО)

581 0

Ми у соцмережах:

Народжені 29 лютого: як особлива дата впливає на життя людини (ВІДЕО)

Як святкувати день народження раз на чотири роки? Цей рік є високосним. У ньому не 365, а 366 днів. Один додатковий день вводять наприкінці лютого. Таке явище трапляється лише раз на 4 роки.

Хто народився сьогодні у Рівному і як святкують день народження сьогоднішні іменинники, дивіться у сюжеті Рівне 1.

У Рівному 29 лютого народилась дівчинка. Матір ділиться, не очікувала, що пологи припадуть на таку дату. Дівчинка народилась здоровою. Важить трохи понад три кілограми. Олівія. Так назвали малечу. Ім'я обрала старша сестра. Породілля каже, не хотіла, аби дитина народилась саме 29 лютого. Проте не через повір'я. Пологи тривали кілька годин. Олівія народилась першою у пологовому будинку саме 29 лютого.

У високосний рік 29 лютого народилась і Людмила Жук. Сьогодні їй виповнилось 20 років. Дівчина жартує, відповідно до дати її народження — їй не 20, а лише 5. Людмила розповідає, люди часто не вірять, що її день народження саме 29 лютого.

Про 29 лютого та загалом про високосний рік існує безліч повір'їв. Зокрема у народі кажуть, що не можна народжувати, одружуватись та купувати нерухомість. Та священники розповідають, це прості вигадки людей.

29 лютого наші предки проводили спеціальні ритуали. Та священники кажуть, у високосний рік — ми маємо на один день більше, аби творити добро. 

Люди, які народжені 29 лютого, мають унікальне та особливе життя

Таких людей часто називають "леприконами". Все тому, що їхній "справжній" день народження припадає лише раз на чотири роки, як і міфічні істоти з ірландських легенд. Але, незважаючи на таку рідкість, у розумінні звичайних людей вони опиняються в досить непрострому становищі, оскільки їм доводиться обирати між двома датами — 28 лютого чи 1 березня, повідомляє ТСН.

Природно, кажуть психологи, людина, яка народилася 29 лютого, має свої особливості. Дехто навіть стверджує, що вони часто мають особливу інтуїцію та мудрість. Можливо, це пов'язано саме з тим, що вони народилися такого рідкісного дня.

Коли святкують свій день народження люди, які народилися 29 лютого? В деяких країнах світу, наприклад, у Великій Британії, Швеції вони можуть обирати дату, коли будуть святкувати. Дехто навіть святкує одразу двічі — 28 лютого і 1 березня.

В деяких культурах, людей, які народилися 29 лютого, вважають особливо щасливими, їм обіцяють процвітання та талан у житті. Серед наших предків існували свої бачення.

Так, вважалося, що такі люди мають особливу чарівність. Їм часто приписували магічні здібності, наприклад, притягування успіху до будь-якої справи, вміння приймати лише правильні рішення тощо.

Одна з легенд свідчить, що людина, яка народилася 29 лютого, має здатність "підніматися" в небо і "літати" там протягом всього переступного року, долаючи всі можливі перешкоди на своєму шляху. Якщо людині випадає нагода відсвяткувати свій день народження саме 29 лютого, вона може загадати бажання, яке, за народними повір'ями, обов'язково збудеться.

Незалежно від того, чи віримо ми у легенди, чи ні, але люди, день народження яких припадає на 29 лютого, справді особливі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також