Як вибрати якісний кальян?

1349 0

Ми у соцмережах:

Як вибрати якісний кальян?

Коли в очманілому ритмі сучасного життя хочеться втекти від проблем і турбот, на допомогу приходить куріння кальяну. Курильний пристрій представляє собою агрегат з шахтою, колбою, чашею і шлангом, які в сукупності охолоджують і фільтрують дим. Якщо ви зважилися на придбання такого девайса, зверніть увагу на інтернет-магазин Смокі Панда - доступний за посиланням. Тут можна купити як кальяни, так і всі необхідні комплектуючі за доступними цінами.

Найвідоміші кальянні бренди

Незважаючи на те, що батьківщиною кальянів визнаний Схід, країнами-лідерами з виробництва справді якісних курильних пристроїв вважаються Єгипет і... Німеччина. Вони вирізняються на порядок вищою якістю, набагато цікавішим дизайном і тривалим терміном експлуатації. Найнадійнішими німецькими наргіле вважаються кальяни Amy і Kaya. У них дуже міцні й довговічні шахти, чудова теплопровідність.

Спеціальна конструкція унеможливлює підгоряння тютюну. Якщо говорити про єгипетські кальяни, то тут лідирують апарати Khalil Mamoon. Всі вони відрізняються надійністю конструкції й ексклюзивністю східного дизайну. Це можна пояснити тим, що всі кальяни виготовляють тільки вручну. На відміну від звичайних сигарет, дим кальяну має дуже приємний аромат і смак. Тютюн також відрізняється.

Крім тютюнового листя, використовуються сиропи з патоки з різними смаковими добавками. Обирайте якісні курильні пристрої, які повністю розкриють смакову гаму і палітру аромату! Придбати як німецькі, так і єгипетські наргіле в Україні сьогодні досить просто, тим більше, що ви знаєте де їх шукати!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також