Як за півтори години у Рівному сходити на побачення з 15 чоловіками (ФОТО)

8970 0

Ми у соцмережах:

Як за півтори години у Рівному сходити на побачення з 15 чоловіками (ФОТО)

Де, як не у Рівному, можна піти на побачення з 15 чоловіками одночасно, кожен з яких бореться за увагу дівчини? Знайти другу половинку за кілька годин запрошувала Рівненська молодіжна рада. Тому «під прикриттям» кореспондент «РВ» сходила на швидкі побачення.

 Розповіли подруги і Facebook

«Швидкі побачення» стають дедалі популярнішими у містах України, тому й не дивно, що такий вечір організували і в Рівному.

Оголошення про подію було у Facebook, проте пІти туди мене переконала подруга. Вона розповіла, що це новий формат вечірки, який містить 15 міні-побачень. У подальшому учасники можуть завести тісні стосунки або дружні відносини. Мені чомусь відразу спали на думку вечорниці, про які так часто розповідала мені прабабуся. На них колись молодь шукала собі пару. Однак тепер їм на заміну прийшли «швидкі побачення».

 

Щоб потрапити на зустріч, потрібно було заповнити анкету, в якій розповісти коротко про себе, про свої захоплення або ж особливості. Вартість участі у заході – 100 гривень. Ці гроші передадуть благодійній організації «Дарунок». Після реєстрації та відбору дату, час та місце «швидких побачень» мені повідомили завчасно.

Головне – бути собою

Бажання було, реєстрацію пройшла, отже, настав час обирати вбрання. Насправді нічого особливого я не збиралася одягати. Все як зазвичай: улюблена коричнева спідниця, світла кофтина, чорні замшеві черевики на підборах, світлий макіяж та коричневий колір губ, темне пряме волосся.

Крок за кроком, і я вже на місці, де має це відбуватися. У мене дуже стукотить серце, проте я намагаюсь опанувати себе.

Коли зайшла всередину закладу, усміхнені працівники показали, куди рухатися далі. Романтичну атмосферу в приміщенні «зробило» тьмяне освітлення та сучасне оформлення.

Коли моє прізвище відшукали у списку, то запросили пройти далі. В іншій частині кімнати я познайомилася з дівчатами, які теж прийшли на «швидкі побачення». На їхніх обличчях можна було побачити цікавість, адже невідомо, що ж буде по закінченні вечора.

Одні - трішки нервували, а інші - почувалися спокійно. Перед побаченнями ведуча провела невелику лекцію про те, як краще, швидше та ефективніше запам'ятати велику кількість нових імен.

Ведучі Віктор Підгрушний та Ольга Малахова обговорили з нами правила, за якими відбуватимуться швидкі побачення. Роздали список приблизних запитань, які можна було використувати. За словами ведучих, у заході братимуть участь по 15 чоловіків і жінок. На одне побачення та спілкування дається по 5 хвилин. Дзвінок означає закінчення побачення, чоловіки мали рухалися по колу від однієї до іншої, а жінки ж не мали змінювати місця розташування.

Стандарті запитання

Дзвінок став сигналом до початку спілкування. Все було досить просто. Запитання хлопців були стандартними: «Яке твоє хобі?», «Де навчалась?», «Ким працюєш?» та «Чим займаєшся у вільний час?».

Деякі хлопці одразу пускали у бій важку артилерію і сипали компліментами: про красиву сумочку, загадкову усмішку, скромність та ін. Були й такі кавалери, які помічали навіть незначні деталі. Мій майстер манікюру точно зраділа б, адже її роботу похвалили.

 

Загалом вік хлопців був різним: від студентів до чоловіків старшого віку. Кожен з них по-своєму цікавим та особливим, бо кожних 5п’ятьхвилин звучало щось нове. Я навіть встигла подискутувати про свободу слова в Україні з юристом-початківцем.

Менш ніж за дві години мені вдалося познайомитися з продавцем із ринку, політологом, кількома фотографами, автомеханіком та громадським діячем.

Коли з чоловіками було важко знайти тему для спілкування, то в пригоді ставали заготовлені організаторами запитання.

Після закінчення першого етапу знайомств нас запросили до столиків на каву зі смаколиками. Там учасники швидких побачень мали можливість поспілкуватися додатково.

Після перерви ведучі оголосили другий етап «Швидких побачень» - розіграш подарунків. Їх отримали двоє хлопців за найбільшу кількість телефонних номерів дівчат і дівчина, котра зібрала найбільше симпатій.

Після закінчення побачень не всі поспішали додому. Дехто ще ділився враженнями та фотографувався з новими друзями, а можливо, і не просто "друзями". Наразі з декількома особами, які знайшли мене в одній з соціальних мереж, після того вечора я підтримую зв'язок.

Наталія Бурченя


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також