Якщо мама вдома у Рівному — дитину в дитсадок не візьмуть

2216 0

Ми у соцмережах:

Якщо мама вдома у Рівному — дитину в дитсадок не візьмуть

Робота дитсадків Рівного залежатиме від укриттів — як швидко завершать ремонт та якої вони площі. Цієї осені обіцяють брати дітей усіх працюючих батьків, а не лише тих, хто задіяний в критичній інфраструктурі. Але все вирішує співбесіда з директором.

Марина Кузмічова, заступниця міського голови Рівного:

— В дитячих садках, так само як у школах, ремонтують укриття — вони є в усіх закладах, але десь менші, десь більші. Тому і кількість діток, яких ми можемо прийняти, значно менша. Ремонти тривають — маємо вже 70–80% виконання.

Згідно із законодавством ми зобов’язані забезпечити дошкільною освітою вихованців старших груп, адже їх потрібно підготувати до школи — тому вони в пріоритеті. Ще певну кількість діток зможемо взяти з середніх груп. У ясельні групи, на жаль, нині набирати дітей не можемо. Але будемо зважати на ситуацію в сім’ї: кожен директор закладу буде особисто спілкуватися з батьками. Наприклад, якщо мама має декілька дітей і все одно перебуває вдома, але просто хоче віддати дитину в садок для розвитку, то доведеться відмовляти. Бо є ж родини, де двоє батьків працюють і мусимо надати перевагу їм.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також