Японські інвестори зацікавились Рівненщиною

1899 0

Ми у соцмережах:

Японські інвестори зацікавились Рівненщиною

Японська компанія «Марубені» зацікавлена у налагодженні співробітництва та в залученні інвестицій для реалізації інфраструктурних проектів на Рівненщині.

Представництво «Марубені Корпорейшин» в Україні виступило ініціатором зустрічі із керівництвом області.

Голова облдержадміністрації Олексій Муляренко та голова представництва Акіяма Тецуо обговорили можливі перспективи співпраці на прикладі імплементації інвестиційних проектів.

Ми плануємо активно брати участь в інфраструктурних проектах, які будуть сприяти підняттю рівня життя населення України, - розповів Акіяма Тецуо.

Під час зустрічі йшлося про інфраструктурні та екологічних проекти, зокрема, утилізацію твердих побутових відходів, рекультивацію існуючих сміттєзвалищ, будівництво сміттєспалювальних заводів з ко-генерацією.

Нагадаємо, японська торгова компанія «Марубені» спеціалізуються на імпорті в Україну сільськогосподарської техніки, хімії та великогабаритних шин для гірничодобувної промисловості. Вони реалізують в нашій державі цільові екологічні та інфраструктурні інвестиційні проекти. Також компанія пропонує дешеві кредити для реалізації енергозберігаючих заходів і будівництва сміттєспалювальних заводів за власною технологією. 

За повідомленням прес-служби Рівненської ОДА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також