Ярош заявив, що його побив голова Демидівської райради

4428 3

Ми у соцмережах:

Сергій Радченко

Вчорашнє святкування Дня пожежної охорони у Демидівці закінчилося сутичкою між депутатом місцевої ОТГ Степаном Ярошем та головою районної ради Сергієм Радченком. Депутат, який потрапив до лікарні, уже написав заяву до поліції.

Конфлікт виник близько восьмої вечора. За словами 62-річного Степана Яроша, який окрім того, що є депутатом Демидівської ОТГ, очолює у громаді відділ з надзвичайних ситуацій, ввечері він прийшов вітати демидівських рятувальників зі святом – у пожежну частину на вулиці Луцькій.

- Після того, як привітав, ще лишився поговорити, випити по сто грамів, - розповідає пан Ярош. – Коли сиділи, приїхав Радченко. Він вчора у Рівному був на якійсь нараді і повернувся вже трохи напідпитку. Побачив мене і почав обзивати. А коли я йому: «Чого ображаєш?» - з нецензурними словами підійшов і стукнув мене кулаком у перенісся. Від удару я впав та вдарився головою. Окрім того, що у мене напухло обличчя, отримав черепно-мозкову травму. Після того, як написав заяву у поліцію, мене поклали до лікарні. Нині голова дуже болить та нудить. Подаватиму на Радченка до суду. Він – така людина, ображає всіх, вважає себе мажором. Постійно палки у колеса нашій Демидівській ОТГ вставляє, бо програв вибори голови восени. Навіть у перший тиждень після виборів, коли громада обрала Віктора Іщука, кричав, що оголосить йому імпічмент. А мене не любить, бо я підтримую Іщука, а за мною – 12 депутатів в ОТГ. Вчора у мене заяву демидівська поліція прийняла таки, але пояснень не взяла, бо не мав паспорта з собою. Радченко вже не раз п’яним Демидівкої їздив: то на сходи заїхав, то стовп збив. Усі справи місцева поліція затерла.

Сергій Радченко сьогодні зранку зі словами: «Що він таке понавидумував?» - попросив кореспондента РВ зателефонувати йому за годину, проте трубку більше не взяв.

Зазначимо, що пан Радченко у 2014-2015 роках очолював Демидівську РДА, але після виборів відмовився від посади на користь головування у районні раді. Пан Радченко був обраний від БПП «Солідарність».

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також