Юні красуні отримали несподівані подарунки

1754 0

Ми у соцмережах:

Юні красуні отримали несподівані подарунки

Фестиваль дитячої краси та моди "Stellа - повір у мрію" у місті Костополі став феєричним шоу. Він проходив у місті втретє.

Чимала глядацька аудиторія та зіркове журі на чолі з професором Львівської Національної Академії Мистецтв, доктором філософії з мистецтвознавства Українського Вільного Університету в Мюнхені, Заслуженим діячем мистецтв України Ярославом Кравченко, були неабияк вражені чудовими виступами і учасниць, і виступами між конкурсами вихованців Будинку школярів та юнацтва та танцівників ансамблів "Веселка" та "Феєрія" Костопільського РБК.

- Фестиваль став феєричним шоу, а учасниці не знітилися перед зірковим журі і показали справжній клас, - так прокоментував фестиваль у Фейсбуці Павло Юхневич, один з його організаторів, та повідомив, які нагороди отримали переможниці.

Титул Міс Краса отримала Анастасія Снітчук. Її нагородили сертифікатом на безкоштовним польотом літаком від підприємниці Оксани Кособуцької. Титул Міс Мода та сертифікат на безкоштовну професійну фотосесію в "Art Fashion Centre" отримала Вікторія Пилипенко.  Міс Елегантність – Катерина Климець отримала сертифікат на безкоштовну участь в міжнародному дитячому фестивалі "Штурм". Міс Фантазія – Вікторія Велика отримала сертифікат на 3 безкоштовних професійних уроки з естрадного вокалу.
Міс Ніжність – Яна Мурза та Міс Енергійність - Ольга Прус отримали сертифікати 50% знижки на професійну фотосесію в "Art Fashion Centre", Міс Чарівність – Світлана Ничипорчук та Міс Грація – Дарина Крук
отримали сертифікати 50% знижки майстер класи з акторської майстерності в "Art Fashion Centre".

Цьогорічне свято відбулося за сприяння та підтримки Костопільської райдержадміністрації, промислових підприємств та приватних підприємців. Організатором фестивалю стала професійний модельєр-дизайнер одягу, приватний підприємець Алла Юхневич.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також