Юний нацгвардієць з Костополя загинув, рятуючи побратима під час масованого обстрілу рашистів у Запорізькій області

7070 0

Ми у соцмережах:

Юний нацгвардієць з Костополя загинув, рятуючи побратима під час масованого обстрілу рашистів у Запорізькій області

І знову жахлива втрата: 30 січня поблизу населеного пункту Новоданилівка у Запорізькій області загинув костопільчанин Владислав Фаліковський, який народився 14 липня 2001 року.

Навчався в Костопільській ЗОШ № 4, потім в Костопільському технологічному коледжі. Захоплювався спортом. Після закінчення школи проходив строкову службу в Національній гвардії України. Владислав був дуже доброю людиною, старався усім допомогти. Мав особисті плани на майбутнє, одружитися з коханою дівчиною. Однак його життя обірвалося в 21 рік... Владислав загинув, рятуючи пораненого побратима під час масованого обстрілу.

- Наш зовсім юний Захисник віддав своє життя за Україну та її майбутнє. Нема слів, які б хоч якось утішили батьків. Неймовірне горе увірвалося до їхньої оселі, вразивши усіх, без винятку, земляків, які сьогодні віддали шану Владиславу, урочисто попрощавшись з ним на майдані Шевченка в Костополі. Низько вклоняємося батькам, які виховали Героя, щиро співчуваємо його рідним, близьким та друзям. Він залишиться для нас завжди молодим та сповненим сил, а Господь забезпечить йому належне місце на Небі. Війна - це неймовірне варварство, коли зненацька нападають на мирного сусіда, і священний обов’язок, коли доводиться захищати рідну землю! Ми захоплюємося твоєю стійкістю, Владиславе, і завжди пам’ятатимемо про твій подвиг! Вічна Слава Герою Владиславу! - йдеться у повідомленні Костопільської міської ради.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також