Юрій Баховський повертається

1092 0

Ми у соцмережах:

Юрій Баховський повертається

Знаний рівненський футзальний фахівець — спочатку вправний нападник «Случа», а згодом головний тренер МФК «Рівне» та «Кардинала» Юрій Баховський знову при ділі. У 2013-му Баховський поступився тренерським місцем у «Кардиналі» Сергію Піддубного, і після того про цього фахівця було мало чути. І ось він повертається на всеукраїнську арену.

Команда «Рівне­стан­дарт-ДЮСШ-4», очолювана Юрієм Баховським та його давнім другом Віталієм Засморжуком, стартувала у Кубку України. У першому попередньому раунді рівнянам протистоїть івано-франківський «Ураган-2». Головна команда франківців — претендент на «золото» в Екстралізі, тож, природно, що і дублери в неї доволі сильні. Юрій Баховський зібрав у своїй команді хоч і не таких вже молодих, але добре знайомих за спільною роботою в МФК «Рівне» та «Кардиналі» Павла Дармовіса, Дмитра Ситника, Володимира Сондака, Дмитра Жовтуна, Вадима Жака, Вадима Басюка, Юрія Колодюка, Юрія Свинарчука, Віктора Чудлю, Тараса Прислупського. Плюс нинішніх учнів ДЮСШ №4.

Зіграність «ураганівців» перевершила досвід екс-«кардиналівців». У першій зустрічі протистояння у Рівному наша команда програла 3:5. У рівнян забили Ситник, Жовтун та Чудля. Могло все скластися й інакше, але за рахунку 3:4 Жовтун не забив десятиметровий, натомість гості свій дабл-пенальті реалізували.

Повторний матч в Івано-Франківську відбудеться 1 листопада. Також у планах «Рівнестандарту» заявитися до другої ліги чемпіонату України. Втім, про це конкретної інформації наразі немає.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також