Юсюк будує готель, розваливши 100-літню будівлю на вулиці 16 Липня у Рівному

6156 2

Ми у соцмережах:

Юсюк будує готель, розваливши 100-літню будівлю на вулиці 16 Липня у Рівному

На вулиці 16 Липня у Рівному, там, де нещодавно знесли старий будинок, уже працюють будівельники. Знищенню столітньої будівлі намагалися завадити любителі старовини. Однак інші плани мав відомий рівненський бізнесмен Павло Юсюк. Саме він викупив споруду та 10 соток землі під нею. Адже поряд з місцем, тепер обгородженим будівельним парканом, у нього діють два ресторани та готель. Тепер поряд буде ще один готель.

Павло Юсюк, підприємець:

Той будинок потрібно було знести, адже він перебував у жахливому стані. Експертиза показала, що у нього навіть не було нормального фундаменту. Тому мені довелося усе прибрати. Самі будівельні роботи ще не почалися, зараз тривають лише підготовчі. Адже після знесення будинку з’ясувалося, що комунікації під ним були у ще гіршому стані, ніж сама споруда. Після того, як майстри розібрали будинок, то котлован, що утворився, одразу залило водою. Це болото ми були змушені спочатку засипати піском, а лише після цього почали переносити комунікації.

Планую побудувати на своїй земельній ділянці ще один готель. Фасадом нова будівля нагадуватиме уже існуючі кафе «Блюз» та «Джаз» та готель «Централь». Робитимемо так, щоб новий готель красиво вписувався в архітектуру вулиці 16 Липня. Однак детально про саму споруду ще говорити зарано, бо проект перебуває на коригуванні. Як тільки буде завершено роботу над документацією, одразу вивісимо будівельний паспорт об’єкта.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також